Iordache: „Vom face opozitie constructiva” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a făcut marţi un apel către administraţia PD-L a judeţului în vederea reconcilierii totale, apreciind că ultima campanie electorală a fost „devastatoare” din punct de vedere psihic.

El a ţinut să sublinieze că PSD nu-şi propune o opoziţie foarte critică faţă de administraţia PD-L din judeţ. „Vom face opoziţie constructivă”, a spus Iordache, arătând că PSD va sta la dispoziţie pentru a oferi sfaturi pentru că are oameni cu experienţă în administraţia locală.

În ceea ce priveşte noul mandat al preşedintelui Traian Băsescu, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a spus că doreşte ca acesta să respecte opoziţia care este stâlpul democraţiei şi şi-a exprimat speranţa că nu vor exista excese din partea şefului statului.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a spus că în perioada următoare, cuvânt temă al membrilor PSD este solidaritatea. „Am mai trecut prin perioade grele în opoziţie”, a spus Milici, subliniind că solidaritatea este cea care întăreşte social-democraţii.

El a mai spus că în campania electorală un câştig important a fost organizaţia de tineret a PSD Suceava, considerând că această echipă sudată va avea un cuvânt greu de spus în cadrul organizaţiei judeţene a social-democraţilor.


Intră acum și în grupul de