Acasă Politica Primul semestru al lui 2010 ar putea aduce alegeri interne in PDL

Primul semestru al lui 2010 ar putea aduce alegeri interne in PDL


Intră acum și în grupul de

„Vom face o comisie pentru stabilirea calendarului intern de alegeri al PD-L”, a declarat miercuri vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, care a anunţat că formaţiunea democrat-liberală va organiza, cel mai probabil în primul semestru al anului 2010, alegeri interne în filialele partidului. Liderul PD-L a ţinut să precizeze că „alegerile vor porni de jos în sus”, dar nu a putut menţiona când va fi organizat Congresul PD-L.

Flutur a mai arătat că PD-L urmează să devină corespondentul de la Bucureşti al Partidului Popular European şi a subliniat că rezultatul alegerilor prezidenţiale a confirmat orientarea de dreapta a PDL ţinând cont de scorul electoral obţinut de Traian Băsescu în fiefurile tradiţionale de dreapta- Ardeal, Bucovina şi în marile oraşe.



Întrebat dacă în aceste condiţii PD-L va renunţa la simbolul socialist din siglă, trandafirul, Flutur a răspuns că în partid nu s-a discutat despre „menţinerea rozelor”. „PD-L se va gândi la toate aspectele pentru a fi corespondentul Partidului Popular European de la Bucureşti”, a spus Flutur.

Vicepreşedintele PD-L a mai arătat că prioritatea partidului este pregătirea candidaţilor pentru alegerile locale din 2012 în toate structurile administraţiei locale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version