PNL Suceava a depus listele pentru alegerile parlamentare. Gheorghe Flutur spune că succesul din alegerile locale va trebui reportat la parlamentare pentru ca proiectele promise de liberali, autostrăzi, gaz natural, dezvoltare, să fie realizate


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava a depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

La Camera Deputaților lista este deschisă de deputatul Ioan Bălan, urmat de deputatul Angelica Fădor, deputatul Bogdan Gheorghiu, deputatul Dumitru Mihalescul și secretarul organizației județene Viorel Serdenciuc.

La Senat, lista este deschisă de senatorul Daniel Cadariu, urmat de liderul femeilor liberale din județul Suceava, Cătălina Culipei și de prof. univ. Radu Pentiuc.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că PNL Suceava a depus listele complete de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„În calitate de președinte al organizației județene PNL Suceava felicit și urez succes colegilor care intră în această bătălie electorală pentru parlamentare”, a spus Flutur.

El a mai declarat că filiala Suceava a PNL este filiala câștigătoare detașată în alegerile locale din acest an și a mulțumit sucevenilor pentru votul pe care l-au dat în aceste alegeri.

🔴 PNL Suceava depune la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Publicată de PNL Suceava pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Flutur a reamintit că la votul politic câștigătorul alegerilor locale din județul Suceava a fost PNL care a făcut, după redistribuire, 50 la sută din voturile CJ Suceava.

„Noi avem majoritatea singuri și eu sunt convins că această majoritate de 50 la sută o putem reporta, și mai mult de atât, la alegerile parlamentare”, a spus Flutur.

Potrivit acestuia,  în cifre prudente, dar realiste, acest rezultat înseamnă minim doi senatori și cinci deputați.

„Îi felicit și le urez succes colegilor care intră în această bătălie”, a mai spus Flutur.

El a subliniat că PNL Suceava are o listă de oameni cu experiență, de oameni competenți și că în primii șapte candidați, cinci dintre ei sunt oameni de afaceri care în viața lor au realizat foarte multe lucruri ca întreprinzători.

„Toți sunt oameni care au o experiență și au realizat ceva în viața lor. Avem nevoie de vot pentru echipa PNL la parlamentare pentru ca noi cei de la locale să facem marile proiecte promise în această campanie. Mă refer la autostrăzi, gaz metan, îndiguiri, aducerea la normalitate a județului Suceava și dezvoltare. Sunt convins că echipa PNL formată din primari, președinte de CJ și parlamentari va duce județul Suceava la dezvoltare, acolo unde îi este locul”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de