Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte PSD Suceava: Modul în care s-au făcut listele la parlamentare este o bătaie de joc și, ca în Caragiale, ni se impune să-l susținem pe Agamiță Dandanache. Nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache indiferent cum se va numi el.


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava a declarat, miercuri, pentru News Bucovina că este total nemulțumit de ceea ce se întâmplă în ceea ce privește listele de candidați PSD Suceava pentru alegerile parlamentare.

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid”, a spus Coman.

El a arătat că nu este posibil ca organizația județeană aibă o listă de candidați care vine de la București cu niște persoane pe care, în parte, nici nu le cunoaște.

„Sunt extrem de dezamăgit și extrem de nemulțumit. Sunt primar în municipiul Fălticeni, al doilea ca mărime din județul Suceava. am un număr mare de voturi în spate, un număr mare de cetățeni care și-au pus încrederea în mine atât în ceea ce privește persoana mea cât și partidul pe care îl reprezint și îmi va fi foarte greu să fac campanie electorală mergând pe stradă și discutând cu fălticenenii despre persoane în care eu nu am încredere sau pe care nu-i cunosc”, a spus Coman.

Primarul dw Falticeni declarații la cald

Catalin Coman nemulțumit de listele parlamentare ale PSD

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2020

El a reiterat că este foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă.

„Sunt extrem de supărat. Am discutat și cu colegii primari. Nu se face așa. Ceea ce se întâmplă cred că este o premieră de la Revoluție și până acum ca o listă cu parlamentari să nu le fie adusă la cunoștință membrilor de partid și să fie impusă. Asta este dramatic”, a spus Cătălin Coman.

El a estimat că în această situație PSD va avea cel mai slab scor din istorie în județul Suceava.

„Nu poți merge în bătălie cu oameni care au pierdut alegerile, cu oameni care au pierdut categoric alegerile sau care nici măcar nu sunt din județul nostru”, a spus Cătălin Coman.

El a subliniat că va rămâne în partid și că se va lupta în interiorul partidului ca lucrurile normale care trebuie să se întâmple, să se întâmple.

„Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”, a spus Cătălin Coman.

Modul în care au fost realizate listele de candidați a fost criticat în partid de mai mulți membri, majoritatea fiind nemulțumiți că pe locul trei, considerat eligibil la Camera Deputaților a fost înscris Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 București.


Intră acum și în grupul de