Lucian Harșovschi: Primul vot în noul Consiliul Local Suceava a fost dat cu o largă majoritate. Consiliul Local a început cu dreptul noul mandat, în interesul sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a apreciat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că noul Consiliu Local Suceava a pornit acest mandat cu dreptul pentru că a arătat că se poate forma o largă majoritate.

„Am spus întotdeauna că trebuie să pornim cu dreptul în noul mandat al Consiliului Local să dovedim că avem o largă majoritate în interesul sucevenilor pentru anumite voturi și uitați-vă că primul vot în Consiliul Local a fost dat cum am spus, cu o largă majoritate”, a spus Lucian Harșovschi.

El a făcut referire la faptul că la votul pentru alegerea sa ca viceprimar au fost 18 voturi din cele 22 exprimate, ceea ce înseamnă că și un consilier PSD a votat în favoarea lui.

„Mulțumesc pentru vot colegilor din PNL, USR, Pro România, de la PMP și acelui coleg de la PSD care a avut încredere în mine, în faptul că sunt o persoană implicată. Au fost 18 voturi din 22 din Consiliul Local”, a a spus Lucian Harșovschi.

El a arătat că pentru el a fost un moment emoționant și onorant.

Viceprimarul Lucian Harșovschi LIVE la Subiectul Zilei

Ultimul mandat de viceprimar al Sucevei pentru Lucian Harșovschi?

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 26 octombrie 2020

„A fost emoționant faptul că foarte mulți colegi au crezut în mine, inclusiv un consilier PSD ceea ce mă face să cred că în acest mandat vor fi oameni de la PSD care vor vota așa cum le spune conștiința și nu cineva de la partid. Este onorant faptul că, alături de președintele organizației care era la masă, cineva a votat cu mine. Nu o dată, ci de două ori”, a spus viceprimarul.

El a subliniat că din cinci consilieri PSD unul a dat un vot lui Lucian Harșovschi pentru că a văzut că este implicat.

Viceprimarul consideră că acesta este semnalul că și consilierii locali PSD vor vota pentru interesele sucevenilor și nu vor mai bloca proiecte de dezvoltare.

„Sincer, cred că nu va mai fi acea vânzoleală la PSD pentru că unii s-au mai deșteptat din PSD și au văzut că nu e chiar așa cum le spun anumiți lideri, să stea drepți și să blocheze orașul doi ani și jumătate pentru acel proiect al parcărilor”, a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de