Cătălin Nechifor: Sute de muncitori lucrează noaptea să finalizeze centura Rădăuțiului pentru a fi inaugurată de premierul Ludovic Orban. Partidul Comunist de Dreapta există în România//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a constatat că la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți care urmează să fie inaugurată, vineri, la ora 14:00 în prezența premierului Ludovic Orban se lucrează și noaptea pentru ca lucrările să fie finalizate.

„Partidul Comunist de Dreapta există în România. La ora asta sute de muncitori lucrează de zor să finalizeze centura Rădăuțiului, pe care o va inaugura mâine premierul Orban și protipendada liberală”, a arătat Nechifor.

El a apreciat că se fac lucrări de infrastructură, dar că bine ar fi să plătească constructorul la zi, iar legal inaugurarea să se facă după recepția lucrărilor.

„Normal era să trăim într-o țară în care centurile se dau în trafic fără politicieni. Ghinion că s-a nimerit să pice taman în plină campanie electorală. Trăiască Partidul Comunist de Dreapta!”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de