Brandusel Nichitean vrea comisie care sa stabileasca ce active poate vinde CJ Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL Suceava, consilierul judeţean Brânduşel Nichitean, a declarat, joi, că vânzarea unor active ale judeţului Suceava propusă de mai multe ori de conducerea CJ Suceava nu a reuşit să fie adoptată în CJ pentru că PSD şi PNL nu au fost de acord.

El a arătat că există posibilitatea ca unele active să fie vândute pentru că mai mult încurcă şi că propune constituirea unei comisii, formată din 4-5 consilieri judeţeni din PDL, PSD şi PNL care să vizioneze activele ce urmează să fie propuse vânzării. „Să vizităm activele şi să hotărâm dacă se merită să fie vândute sau nu”, a spus Nichitean.

El a adăugat că printre activele propuse vânzării sunt şi chioşcuri care mai mult încurcă şi că poate acestea trebuiesc vândute. „Am hotărât să fim deschişi. Să nu vindem patrimoniul judeţului auirea, pe nimic, ci la valoarea şi importanţa pe care o pot reprezenta”, a mai spus Nichitean.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat de mai multe ori că se impune vânzarea unor active ale judeţului pentru obţinerea de fonduri necesare finanţării unor proiecte judeţene, dar PSD s-a opus acestor vânzări arătând că fiind perioadă de criză acestea sunt subevaluate.


Intră acum și în grupul de