Circa 40% din organizatiile locale ale PNL, in prag de dizolvare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a decis ca toate organizaţiile ce au obţinut în mod constant scoruri electorale de sub zece la sută să fie dizolvate, a anunţat miercuri, liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu. „Vom proceda la dizolvarea organizaţiilor care la alegeri au avut un scor electoral de sub 10 la sută”, a spus preşedintele PNL, care a apreciat că în această situaţie se află aproximativ 40 la sută din organizaţiile liberale din judeţ.

Potrivit lui Băişanu, prin această acţiune se are în vedere curăţarea organizaţiei de persoane ca nu susţin doctrina liberală şi susţin doar interese de grup, ale unui primar sau ale unui viceprimar. „Unde se vede că rata insuccesului în urma a cinci runde de alegeri este de peste 70 la sută, e clar că alţi oameni trebuie să reprezinte interesele PNL”, a explicat liderul liberal.

Totodată, el a mai arătat că unor consilieri locali liberali li se va retrage sprijinul politic pentru neimplicare în activitatea partidului. „Unde e cazul vom stabili retragerea sprijinului partidului consilierilor locali ce nu s-au implicat în activitatea partidului sau care au pactizat cu adversarii politici, ce au dat mâna cu primarii PD-L şi au adus prejudicii atât electorale cât şi de imagine”, a spus Băişanu.

El a mai adăugat că acţiunea de curăţare a partidului va fi continuată cu etapa a doua de atragere de noi membri serioşi din fiecare localitate în PNL.


Intră acum și în grupul de