Stecyk ii reproseaza lui Flutur ca nu se consulta cu consilierii judeteni din opozitie


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PSD, Roman Stecyk, i-a reproşat preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, existenţa unei atmosfere de „râcă” în cadrul Consiliului Judeţean Suceava şi că acesta evită consultarea opoziţiei.

Stecyk i-a spus lui Flutur în plenul CJ Suceava că ar fi de preferat ca acesta să reia întâlnirile cu grupuri de consilieri pentru a dezbate teme de interes judeţean.Totodată, el a arătat că sunt consilieri judeţeni din opoziţie care stăpânesc bine anumite domenii unde consilierii PD-L, cu care se consultă Flutur, nu au pregătire.

Stecyk i-a exemplificat cu situaţia de la târgul de turism de la Viena unde tricolorul românesc a fost montat invers pe steag, începând cu culoarea roşie de la lance şi consideră că vinovatul trebuie sancţionat. El a mai propus înfiinţarea unei societăţi comerciale de turism pe lângă CJ Suceava care să pună în valoare turismul din Bucovina şi să aibă şi activităţi practice.

Stecyk consideră că la Cabana Călineşti ce aparţine CJ Suceava ar putea fi înfiinţat Casa Mondială a Bucovinenilor unde să fie cazaţi bucovineni din întreaga lume arătând că există asociaţii ale bucovinenilor aproape pe toate continentele.

La rândul său, preşedintele CJ Suceava a spus că este de acord cu consultarea pe probleme importante şi le-a dat ca temă consilierilor să se gândească la modul în care trebuie reglementată disciplina în construcţii în condiţiile în care zona mănăstirilor este invadată de foarte multe construcţii care nu respectă arhitectura locală.

Totodată, el le-a dat ca subiect de dezbatere reforma serviciilor de asistenţă socială şi protecţia copilului.


Intră acum și în grupul de