Stan: „Comunitatile ce au votat impotriva lui Traian Basescu se afla pe ultimele locuri la alocari de bani” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor, deputatul Ioan Stan, a declarat că a primit din partea consilierilor judeţeni PSD din Suceava o petiţie privind modul în care au fost alocate fondurile pentru localităţile judeţului. El a arătat că membrii comisiei vor cerceta cele prezentate în petiţie şi că este posibil ca preşedintele CJ Suceava să fie chemat la audieri la această comisie.

Totodată, Stan a arătat că modul în care au fost repartizate sumele de bani dovedeşte că aceasta a fost o măsură de pedepsire a localităţilor unde nu a fost votat Traian Băsescu. „Comunităţile ce au votat împotriva lui Traian Băsescu se află pe ultimele locuri la alocări de bani”, a spus Stan. El a exemplificat cu comuna Boroaia, unde Primăria are în derulare trei proiecte care nu a primit bani suficienţi pentru cofinanţare, în timp ce comuna Bogdăneşti, care nu are nici un proiect a primit un buget de zece ori mai mare.

„Nu mai avem nici o speranţă că Gheorghe Flutur nu se va comporta în continuare ca pe propria moşie”, a mai spus deputatul PSD.

Consilierii judeţeni suceveni PNL şi PSD au refuzat, miercuri, să voteze repartizarea sumelor alocate localităţilor din judeţ, arătând că proiectul de hotărâre a fost prezentat cu doar două ore înainte de şedinţă, iar repartizarea nu ţine cont de necesităţile localităţilor.

Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a declarat că direcţia juridică din Prefectură va analiza hotărârea şi că se va decide în consecinţă.


Intră acum și în grupul de