PNL Suceava pleaca la Congres cu 20 de delegati (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Interzicerea revenirii în PNL a persoanelor care au părăsit „benevol” partidul şi au trădat doctrina liberală se numără printre propunerile de modificare ale Statutului trimise de organizaţia PNL Suceava. „În partid nu au ce reveni persoane care au părăsit benevol partidul, au trădat doctrina liberală şi au preferat ciolanul”, a declarat joi, liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu.

El a arătat că numai în ultima perioadă au fost foarte multe aşa zise persoane de o calitate morală ireproşabilă care au trecut de la un partid la altul, subliniind că exemple foarte multe sunt în Suceava, unde parlamentarii aleşi pe listele PNL se află acum ori în PD-L ori în grupul independenţilor. „Suceava nu e condus acum de membri PD, ci de foşti trădători din PNL care au fost obligaţi să urmeze calea tătucului”, a spus liderul PNL Suceava care a menţionat că folosindu-se de PNL „anonimi politici au ajuns staruri naţionale”.

El consideră că traseismul politic trebuie sancţionat nu numai la consilierii locali şi judeţeni cât şi la parlamentari, exemplificând cu situaţia actuală, când un aşa numit „grup al independenţilor” format din persoane care „au ales osul” susţine guvernul PD-L.

Băişanu a mai spus că printre propunerile de modificare ale Statutului trimise de organizaţia PNL Suceava este cea privind organizarea partidului pe viitoarele regiuni, precum şi o alta privind modul de accedere în funcţii în cadrul partidului.

Organizaţia PNL Suceava va avea la Congresul PNL un număr de 20 de delegaţi, cu patru mai mulţi decât la ultimul congres.

Mandatul delegaţilor PNL Suceava la Congres va fi decis marţi, într-o şedinţă a conducerii organizaţiei judeţene, a mai anunţat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de