Senatorul Tiberiu Prodan, imun la pierderea fotoliului din Comisia de Agricultura

Senatorul sucevean independent Tiberiu Prodan susţine că nu este afectat de faptul că îşi va pierde funcţia pe care o ocupă în cadrul Comisiei de Agricultură. El a declarat că decizia Biroului Permanent al Senatului, potrivit căreia senatorii care au părăsit grupurile parlamentare pentru a deveni independenţi să îşi piardă locurile din comisiile permanente, nu este o noutate şi că aşa s-a procedat şi până în prezent. „Decizia nu mă afectează”, a spus Prodan, care crede că aceasta a fost luată, probabil, la iniţiativa lui Mircea Geoană, „ca să nu mai fie plecări din grupul PSD”.

Fost membru PNL, senatorul sucevean a demisionat anul trecut din partid, fiind înlocuit de PNL din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de Administraţie, dar a fost menţinut în această comisie, iar la propunerea PD-L el este vicepreşedinte al Comisiei de Agricultură.

Parlamentarul sucevean este independent şi activează în grupul parlamentar PD-L.

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, prin vot, ca senatorii care au părăsit grupurile parlamentare pentru a deveni independenţi să îşi piardă locurile din comisiile permanente.