Senatorul Tiberiu Prodan, imun la pierderea fotoliului din Comisia de Agricultura


Intră acum și în grupul de

Senatorul sucevean independent Tiberiu Prodan susţine că nu este afectat de faptul că îşi va pierde funcţia pe care o ocupă în cadrul Comisiei de Agricultură. El a declarat că decizia Biroului Permanent al Senatului, potrivit căreia senatorii care au părăsit grupurile parlamentare pentru a deveni independenţi să îşi piardă locurile din comisiile permanente, nu este o noutate şi că aşa s-a procedat şi până în prezent. „Decizia nu mă afectează”, a spus Prodan, care crede că aceasta a fost luată, probabil, la iniţiativa lui Mircea Geoană, „ca să nu mai fie plecări din grupul PSD”.

Fost membru PNL, senatorul sucevean a demisionat anul trecut din partid, fiind înlocuit de PNL din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de Administraţie, dar a fost menţinut în această comisie, iar la propunerea PD-L el este vicepreşedinte al Comisiei de Agricultură.

Parlamentarul sucevean este independent şi activează în grupul parlamentar PD-L.

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, prin vot, ca senatorii care au părăsit grupurile parlamentare pentru a deveni independenţi să îşi piardă locurile din comisiile permanente.


Intră acum și în grupul de