A trecut cu camionul incarcat cu fier printr-un parapet si a ajuns pe imas (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Din cauza remorcii intrată în balans, un camion încărcat cu fier a trecut printr-un parapet şi a ajuns pe imaş unde a rămas afundat în noroi. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, luni, în jurul orei 08.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ilişeşti au fost sesizaţi verbal cu privire la faptul că pe DN 17 se află ieşit în afara părţii carosabile un autocamion încărcat cu materiale fieroase.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că B. Lucian, de 33 ani, din comuna Ip, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autotractor, pe DN 17, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile drum, remorca camionului a intrat în balans şi a pierdut controlul autovehiculului, care a intrat în coliziune laterală cu parapetul metalic din dreapta sensului de mers, a părăsit partea carosabilă ajungând pe imaşul din dreapta sensului său de mers, unde s-a afundat în noroi.

În urma incidentului nu s-a înregistrat victime, dar pagube materiale ale autovehiculului sunt în valoare de aproximativ 10.000 lei. Şi parapetul metalic situat pe marginea părţii carosabile a fost distrus pe o porţiune de 20 metri.
Conducătorul auto a fost testat cu fiola alcooltest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de