Flutur: „Dorinta unui partid cand este la putere este sa conduca prin oamenii lui nu prin cei ai opozitiei” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur consideră că prin schimbarea preşedintelui Senatului, social-democratul Mircea Geoană, se vor evita tergiversări la adoptarea unor legi. Potrivit liderului democrat-liberal, majoritatea s-a schimbat şi este normal ca puterea să deţină funcţiile de conducere.

„Dacă eşti în opoziţie, trebuie să faci opoziţie”, a spus Flutur, adăugând că Mircea Geoană a obţinut preşedinţia Senatului când PSD era în coaliţie cu PD-L. „Dorinţa unui partid când este la putere este să conducă prin oamenii lui nu prin cei ai opoziţiei”, a spus vicepreşedintele PD-L.
Întrebat dacă cererea de revocare a lui Mircea Geoană nu întăreşte speculaţiile privind sănătatea preşedintelui Traian Băsescu, Flutur a răspuns că „preşedintele este sănătos şi face ce trebuie”. „Văd că scenariile continuă şi după alegeri. Singura problemă e că unii nu s-au trezit după campania electorală”, a mai spus Flutur.

PD-L a depus, joi, cererea de revocare a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, a declarat liderul grupului, Constantin Igaş, care a precizat că solicitarea este semnată de 57 de senatori, majoritatea fiind de la PD-L, dar şi şapte independenţi şi doi ai UDMR.


Intră acum și în grupul de