Gianina Ursu este președintele organizației municipale PLUS Suceava. Ea este și coordonator regional al formațiunii


Intră acum și în grupul de

Membrii PLUS din municipiul Suceava au ales, marți, conducerea nou-înființatei filiale municipale PLUS.

Potrivit unui comunicat de presă, conducerea județeană PLUS a organizat o Convenție locală în vederea desemnării Biroului Municipal PLUS.

Membrii PLUS Suceava au avut de ales între trei echipe care au participat la competiția internă.

PLUS a organizat o dezbatere între candidați și a asigurat condițiile de desfășurare a votului electronic, se precizează în comunicat.

Echipa câștigătoare este formată din Gianina Ursu- președinte, Andreea Dănilă-secretar general, Ramona Tipa-responsabil comunicare, Mariana Ungureanu-responsabil financiar, Ion Mareș-responsabil politici publice, Petru Lungu-responsabil recrutare și Liviu Condurache-responsabil organizare.

Echipa filialei municipale Suceava își propune în principal dezvoltarea și consolidarea filialei și atragerea de oameni valoroși în echipă, se arată în comunicatul PLUS Suceava.

De menționat este că Gianina Ursu este membru fondator PLUS Suceava, devenind ulterior unul din cei cinci coordonatori regionali PLUS Nord-Est.

Ea are studii de comunicare și administrare a afacerilor și s-a remarcat în cadrul PLUS prin implicare și munca în echipă, se menționează în comunicat.


Intră acum și în grupul de