Vicepresedintele PD-L critica strategia adoptata de PNL la Congres (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că nu i se pare normal ca un partid să-şi propună la un congres, ca strategie, desfiinţarea politică a unui alt partid în loc să vină cu un program politic pentru populaţie.

El a făcut referire la ultimul congres PNL, unde, în opinia sa, liberalii au adoptat „o strategie haiducească” de război la adresa PD-L. „Sunt convins că după această iarnă lungă îşi vor reveni”, a spus Flutur.
Crin Antonescu a fost reconfirmat, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, el obţinând, împreună cu echipa pe care a propus-o pentru conducerea partidului, 986 de voturi din partea delegaţilor la Congres, contracandidatul său, Ludovic Orban, având 357 voturi.

Obiectivele pe care liderul PNL şi le-a asumat în moţiunea sa, pentru anul 2012, sunt obţinerea a peste 30% la alegerile parlamentare din 2012, consacrarea partidului ca titular al dreptei româneşti şi accederea PNL la guvernare, în postura de partid principal.
Potrivit lui Crin Antonescu, principalul adversar al PNL, până la alegerile următoare, este partidul-stat PD-L, care s-a configurat ca un pericol la adresa statului de drept şi care reprezintă astăzi „o sinteză toxică a malformaţiilor democraţiei româneşti“ şi o expresie a „degenerării sistemului“.


Intră acum și în grupul de