Specialisti din Iasi si Bistrita Nasaud vin sa verifice Serviciul de Ambulanta sucevean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, printr-un ordin a fost constituită comisia de autorizare a Serviciului de Ambulanţă Suceava, astfel că săptămâna viitoare va demara procedura, a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă purtătorul de cuvânt al instituţiei, bioing. Adrian Popescu.

El a mai precizat că, din comisie vor face parte şi specialişti din Iaşi şi Bistriţa Năsăud. „De comun acord cu aceştia se vor stabili datele când vor avea loc verificările. Documentaţia va fi depusă la DSP, şi ne vom deplasa în teren, la staţie Suceava şi substaţiile din judeţ pentru verificări, apoi va începe procedura de autorizare”, a declarat Adrian Popescu, subliniind că legea prevede pe lângă autorizaţia sanitară şi existenţa autorizaţiei de funcţionare necesară încheierii contractului cu CAS Suceava.

Purtătorul de cuvânt al DSP a explicat că autorizaţia a expirat anul trecut, în luna august, dar pentru că ordinul prin care se constituise iniţial comisia de autorizare a fost abrogat s-a aşteptat un altul, astfel că în luna februarie s-a aprobat lista cu medicii şi inginerii care intră în aceste comisii.


Intră acum și în grupul de