Deputatul Vlad Popescu acuză majoritatea PNL-USRPLUS-UDMR că a respins amendamente pentru dezvoltarea infrastructurii județului Suceava//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Vlad Popescu critică actuala majoritate parlamentară pentru că a respins amendamentele care vizau dezvoltarea infrastructurii județului Suceava.

Popescu a arătat că, în calitate de parlamentar de Suceava, a susținut două amendamente pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județ.

„Cum era de așteptat, așa cum s-a întâmplat și în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR au respins cele două amendamente, fără niciun fel de motivație”, a declarat deputatul.

„Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică. Nu îi interesează dezvoltarea țării. Nu îi interesează ca românii să aibă un trai mai bun sau măcar un trai decent. Nu îi interesează ca România să aibă drumuri demne de o țară din Uniune Europeană. Ei vor austeritate. Însă nu și pentru ei și acoliții lor”, a mai spus Vlad Popescu.

Deputatul sucevean a arătat că unul dintre amendamente se referea la modernizarea drumurilor de interes local în comuna Pătrăuți, iar pentru acest lucru, am propus suplimentarea cu 18.226 mii lei a bugetului Ministerului Dezvoltării.

Cel de-al doilea amendament se referea la modernizarea infrastructurii rutiere de interes local, în orașul Frasin, iar aici suplimentarea propusă era de 9.959 mii lei.

„Dar cei de la PNL, USR-PLUS și UDMR nu văd necesitatea dezvoltării infrastrcturii rutiere din România. Cum nu văd necesar nici creșterea pensiilor, salariilor sau a alocațiilor. Li se pare normal să taie și să înghețe tot, pentru că nu se gândesc la oameni și la traiul lor. Nu mai vorbesc despre faptul că actuala majoritate parlamentară nu se gândește nici la educație, nici la sănătate.

Dragi deputați și senatori, nu uitați cine v-a oferit locul din parlament! Nu uitați că trebuie să acționați în interesul românilor!”, a transmis Vlad Popescu.


Intră acum și în grupul de