Tabara de la Bucsoaia reintra in atentia deputatului Dan Gopodaru (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Dan Gabriel Gospodaru a anunţat duminică, la prima sa participare la o conferinţă de presă din anul 2010 că este extrem de hotărât să „rupă pisica” în două în privinţa situaţiei taberei de la Bucşoaia. Aceasta, stă în paragină de foarte multă vreme deşi este cea mai mare tabără din zona de munte din România, fiind actualmente în conservare din lipsă de fonduri.

Deputatul democrat-liberal a spus că este hotărât să îi ceară ministrului învăţământului, Dan Funeriu, în cursul săptămânii care urmează, când ministrul este aşteptat să sosească la Suceava, peste 10 miliarde de lei vechi pentru reabilitarea infrastructurii taberei menţionate.

Dan Gabriel Gospodaru a explicat că aceşti bani erau programaţi să vină la Suceava încă de anul trecut dar că lipsa de clarviziune a conducerii ministerului în ce priveşte managementul de la Bucşoaia a făcut ca aceşti bani să fie direcţionaţi înspre alte activităţi. Gospodaru este convins că va avea succes şi că în cursul acestui an Tabăra de la Bucşoaia va putea fi din nou funcţională.


Intră acum și în grupul de