Premierul Emil Boc vine la Suceava insotit de trei ministri ai cabinetului BOC IV


Intră acum și în grupul de

Surse din PDL au confirmat duminică faptul că primul ministru al României, Emil Boc, şeful Guvernului BOC IV, va fi prezent la Suceava, în cursul zilei joi, după ce în prealabil, în cursul zilei de miercuri va participa la Iaşi, la şedinţa de Guvern săptămânală.

Emil Boc va fi prezent la Suceava însoţit de mai muţi membri ai cabinetului său, printre aceştia numărându-se miniştrii Dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, cel al învăţământului, Dan Funeriu şi al administraţiei şi internelor, Vasile Blaga.
Primul ministru organizează la Iaşi o şedinţă de Guvern la care sunt invitaţi să participe toţi prefecţii şi preşedinţii de Consilii Judeţene din judeţele din Moldova.

În felul acesta, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi prefectul judeţului, Sorin Arcadie Popescu vor fi prezenţi la Iaşi, miercuri, pentru că joi să devină ei gazde pentru delegaţia guvernamentală.

Deocamdată programul premierului şi al miniştrilor nu a fost dat publicităţii însă este foarte probabil ca aceştia să se întâlnească la Suceava şi cu primarii din judeţ, la Palatul Administrativ. În 2010 este pentru prima dată când Boc, Blaga şi Funeriu vin la Suceava.


Intră acum și în grupul de