Bejinariu ii da cu Messi peste nas lui Flutur


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, l-a ironizat joi pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, referitor la anunțul făcut miercuri de acesta din urmă cum că la Suceava, de Paște va fi prezent celebrul jucător argentinian de fotbal, Lionel Messi, atacant al formației FC Barcelona.

Parlamentarul social-democrat a spus că ”s-a interesat” si că poate confirma faptul că Messi va fi de Paști la Suceava. ”Ne-am interesat și putem confirma. Celebrul fotbalist Lionel Messi vine la Suceava de Paște. De Paștele Cailor însă”, a spus cu suficientă malițiozitate deputatul PSD. El a continuat pe același ton și a apreciat că informația lansată de președintele CJ Suceava este ”o intoxicare, cum de altfel practică tot Guvernul PDL”.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a lăsat să se înțeleagă, miercuri, după conferința de presă, într-un cadru informal, că a auzit că este posibil, ca de Paște, în Bucovina, să vină fotbalistul Lionel Messi. El a sugerat jurnaliștilor să verifice informația înainte de a o face publică. Cu toate acestea o parte din presă a lansat informația ca sigură generând confuzie totală.


Intră acum și în grupul de