Orest Onofrei il „penibilizeaza” pe Mircea Geoana (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul Senatului României, senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei, s-a declarat, duminică, nemuţumit de modl cum decurg lucrurile la Camera pe care o coordonează, explicând în acelaşi timp că o mare parte din sincopele din activitatea Senatului sunt determinate de faptul că preşedintele instituţiei, Mircea Geoană (PSD), nu mai arenici un control asupra membrilor propriului partid.

Orest Onofrei a explicat într-o conferinţă de presă că Mircea Geoană are o „o foarte mare problemă de autoritate faţă de proprii membri de partid” şi a ţinut să remarce faptul că dacă preşedintele Senatului vine acum la serviciu mult mai des faţă de anul trecut, pentru că îi este frică să nu-şi piardă postul, membrii PSD nu vin nici măcar la şedinţele de Birou Permanent. Senatorul sucevean a exemplificat cu situaţia recentă de săptămâna trecută, când joi, şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului, convocată chiar de Mircea Geoană, a fost suspendată din lipsă de cvorum, din cauza absenţei reprezentanţilor PSD şi PNL.

„Cred că preşedintele PSD, Victor Ponta, trebuie să discute corect şi principial cu Mircea Geoană şi dacă îl mai susţine să-i dea şi autoritate astfel încât Mircea Geoană să nu se facă de râs. Acum îl pune într-o situaţie extrem de jenantă, mai ales că este al doilea om în stat”, a ai spus Orest Onofrei.

Reamintim că şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului s-a suspendat, joi, din lipsă de cvorum, preşedinta Camerei Deputaţilor Roberta Anastase (PDL) declarând că „din nou” parlamentarii PSD şi PNL au lipsit, ceea ce reprezintă „un act de iresponsabilitate” din partea lor. Roberta Anastase a precizat că este surprinsă de absenţa deputaţilor şi senatorilor PSD din Birouri doarece propunerea de convocare a Birourilor reunite a venit chiar din partea preşedintelui Senatului, Mircea Geoană.

„Mă surprinde că, din nou, parlamentarii PSD şi PNL au depăşit o limită. Oamenii i-au trimis în Parlament să participe la lucrări. Este un act de iresponsabilitate, sper să-l depăşim. Poate o fi ceva legat de primăvară”, a spus la momentul respectiv Roberta Anastase.


Intră acum și în grupul de