Corneliu Popovici propovaduieste profit pentru pensiunile din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consilierul ministrului turismului, suceveanul Corneliu Popovici (celebru pentru scandalul „cheamă LIFTUL”), a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că promovarea programului „Paştele în Bucovina” are succes, menţionând că gradul de ocupare al unităţilor de cazare din Bucovina va fi de cel puţin 90 %.

El a ţiinut să spună că promovarea programului „Paştele în Bucovina”, aparţinând preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, făcută în 2009 de Ministerul Turismului şi de CJ Suceava are efect şi în acest an, arătând că deşi a fost făcută mai puţină publicitate, unităţile de cazare din Bucovina vor fi pline de Paşte.

Consilierul ministrului Elena Udrea a mai arătat că la finele săptămânii trecute gradul de ocupare al unităţilor clasificate din Bazinul Dornelor era de aproximativ 50 %, iar din 30 aprilie se va ajunge la un grad de ocupare de peste 90 %. Totodată, în zonele Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Suceviţa, în zona mănăstirilor din judeţul Suceava, gradul de ocupare era sâmbătă de aproape 70 % şi în cursul săptămânii viitoare acesta va ajunge la 90 %.

Corneliu Popovici, fost membru de marcă al PSD a subliniat că gradul de ocupare este calculat pentru aceste provente în cazul solicitărilor de cazări de 4 până la 6 nopţi. „Publicitatea şi acţiunile din 2009 ale Ministerului Turismului şi CJ Suceava fac ca Bucovina să devină brand al turismului naţional”, a mai spus Corneliu Popovici.

Reamintim că programul „Paştele în Bucovina” a debutat, joi, cu Festivalul de cântece religioase de la Fundu Moldovei şi a continuat în aceeaşi zi, în municipiul Suceava, cu deschiderea Târgului de Paşte şi expoziţiei gastronomice „Gustă din Bucovina” acţiuni la care a participat şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, iar sâmbătă, la Ciocăneşti s-a desfăşurat Festivalul ouălor încondeiate. La vizita Elenei Udrea la Suceava Corneliu Popovici a fost unul dintre membrii suitei minsteriale.


Intră acum și în grupul de