„Operatiunea Bruxelles – 2010”, considerata o reusita totala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ampla manifestare pe care autorităţile locale judeţene au derulat-o în cadrul Parlamentului European la finele săptămânii trecute, se pare că a mulţumit pe toată lumea şi mai ales pe cei din conducerea executivului sucevean. Întors de la faţa locului, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cel care a iniţiat şi susţinut întreaga acţiune nu a avut decât cuvinte de laudă pentru manifestarea intitulată “O zi bucovineană în Parlamentul Europei”.

“A fost o adevărată reuşită ceea ce demonstrează încă o dată dacă mai era nevoie că Suceava, Bucovina, continuă ofensiva de promovare în spaţiul european”, a explicat jurnaliştilor suceveni, Gheorghe Flutur, în cursul zilei de duminică.

Chiar dacă organizatorii manifestării au fost nevoiţi să readapteze programul în funcţie de evenimentele internaţionale care au avut loc “partea de tradiţii şi folclor nu s-a mai materializat fiind vorba mai mult de o paradă a portului popular şi cu o axare mai puternică pe meşteşugurile populare”, după cum a precizat staff-ul organizator, amintind de roata olarului de la Marginea şi ouăle încondeiate de la Vama, fără a uita însă de pictura pe sticlă şi lemn.

Conform autorităţilor judeţene în pavilionul pregătit pentru manifestare s-au perindat peste 1.700 de personae printre care europarlamentari care s-au arătat deosebit de interesaţi de aceste zone precum şi oameni de afaceri care “au primit cel puţin 10 motive pentru care merită să investească la noi”, a ţinut să menţioneze preşedintele Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de