Acasă Politica Nechifor intra in cursa pentru sefia PSD Suceava cu proiectul „Din nou...

Nechifor intra in cursa pentru sefia PSD Suceava cu proiectul „Din nou primii” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul social-democrat, Cătălin Nechifor, actualmente prim-vicepreşedinte al PSD Suceava, a declarat luni că la alegerile de la sfârşitul lunii viitoare, vizează doar funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

El a anunţat că proiectul cu care doreşte să câştige şefia PSD Suceava se intitulează „Din nou primii”, la care speră să adere marea majoritate a membrilor de partid. „Proiectul prevede în primul rând detronarea PDL din prima forţă politică a judeţului”, a spus Nechifor care a arătat că primul obiectiv este câştigarea alegerilor locale în cât mai multe localităţi precum şi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. „< Din nou primii > este proiectul prin care PSD va redeveni la Suceava primul partid politic”, a subliniat Nechifor.



Pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava, ocupată în prezent de senatorul Gavril Mîrza, şi-a mai anunţat candidatura deputatul Eugen Bejinariu, iar vicepreşedintele organizaţiei, consilierul local Ovidiu Donţu, a anunţat la rândul său că intenţionează să-şi depună candidatura.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version