Liderul PNL Suceava intra la negocieri cu Mircea Irimescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, l-a felicitat joi pe deputatul Mircea Irimescu pentru decizia de a-şi declara independenţa faţă de „clica parlamentarilor aşa zişi independenţi” şi şi-a exprimat convingerea că Mircea Irimescu va reveni la grupul parlamentar PNL.

„Îl felicit pentru demnitatea sa ceea ce dovedeşte că nu toţi parlamentarii români pot fi cumpăraţi şi că mai există şi oameni de onoare. În perioada următoare voi începe discuţiile pentru revenirea lui în PNL”, a spus liderul liberal sucevean.

Viceliderul grupului PNL din Cameră Eugen Nicolăescu a declarat, marţi, că a discutat cu deputatul Mircea Irimescu, ce s-a declarat “independent faţă de grupul independenţilor”, şi că acesta i-a promis că se va gândi, până săptămâna viitoare, dacă revine în PNL. El a arătat că Irimescu poate rămâne independent, adică “un simplu deputat neafiliat la niciun grup parlamentar”.

Deputatul de Suceava Mircea Irimescu şi-a anunţat, luni, în plen, “independenţa” faţă de grupul independenţilor din care a făcut parte, argumentând că el este membru PNŢCD, iar grupul independenţilor tinde a fi şi se comportă ca o formaţiune politică distinctă.

Mircea Irimescu, membru PNŢCD, a candidat la alegerile parlamentare din 2008 pe lista PNL, în baza unui protocol încheiat între PNL şi PNŢCD. După alegeri, el a demisionat din PNL şi a revenit în PNŢCD, intrând apoi în grupul parlamentarilor independenţi.


Intră acum și în grupul de