Organizatia Municipala PNL Suceava a fost dizolvata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a anunţat joi că organizaţia municipală PNL Suceava a fost dizolvată pentru că actuala conducere interimară era nestatutară în condiţiile în care s-a depăşit termenul statutar pentru interimat.

Potrivit liderului liberal, Biroul Permanent Judeţean va desemna o nouă conducere interimară a organizaţiei municipale PNL Suceava, urmând ca în 30 de zile să fie organizate alegeri pe structurile celor 58 de secţii de votare, iar apoi conferinţa municipală de alegeri.

Băişanu a mai spus că, în urma analizelor făcute pe zone, au mai fost dizolvate 40 de organizaţii din cele 114 ale PNL Suceava din cauză că birourile de conducere sunt neperformante. „Am decis totodată se retragem sprijinul politic acordat un consilieri locali care nu şi-au făcut datoria şi nu reuşit să se achite faţă de cetăţeni”, a arătat preşedintele PNL.

El a mai declarat că în şase din cele 40 de organizaţii dizolvate, au fost şi organizate alegeri, având acum conduceri noi, alese de membrii de partid. „Dizolvarea unui birou politic al unei organizaţii care nu a performat înseamnă renaşterea acestei organizaţii”, a spus Băişanu, care a subliniat că acelaşi principiu poate fi aplicat şi în cazul său dacă prin reorganizarea filialei sucevene nu va avea rezultatele scontate.


Intră acum și în grupul de