PSD-istii suceveni renunta la protest de 1 mai


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava nu va organiza nici o acţiune de protest de 1 mai, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, care a precizat că sâmbătă sunt programate mai multe adunări generale în cadrul unor organizaţii locale ale PSD Suceava. „În municipiul Suceava nu se va organiza nici o manifestaţie de protest de 1 mai”, a spus Milici.

El a mai anunţat că PSD Suceava va organiza de 1 mai o conferinţă de presă în care va prezenta poziţia partidului privind situaţia actuală din ţară.
De remarcat este că PSD Suceava nu a făcut demersuri în vederea obţinerii autorizaţiilor necesare pentru organizarea de 1 mai a unor acţiuni de protest.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că nu a primit din partea PSD Suceava nici o solicitare pentru autorizarea unei manifestaţii de protest pentru data de 1 mai.

Biroul de presă al PSD a informat, joi, că în data de 1 mai între orele 10.00-12.00, vor avea loc acţiuni de protest în localităţile Lupeni, Suceava, Ploieşti, Baia Mare, Bistriţa, Focşani, Târgu Jiu.


Intră acum și în grupul de