Trei suceveni disparuti in luna aprilie


Intră acum și în grupul de

În luna aprilie, la IPJ Suceava au fost înregistrate trei dispariţii de persoane din judeţ. Pe data de 16 aprilie, ONUŢU CAMELIA MARIA, în vârsta de 17 ani, domiciliată în oraşul Dolhasca, sat Budeni a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din verificările efectuate s-a stabilit că minora a luat de acasă o sacoşă de rafie în care avea mai multe obiecte de îmbrăcăminte, inclusiv un hanorac de culoare verde, fotografii, produse de îngrijire. Ulterior a discutat telefonic cu o colegă căreia i-a spus că este bine şi a refuzat să dea alte detalii.

Semnalmentele minorei dispărute: înălţime 1.65 – 1,70 m, greutate aproximativ 70-75 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ten alb, ochi căprui, păr şaten, lung până la nivelul umerilor. La data dispariţiei era îmbrăcată cu hanorac cu glugă în culorile negru şi mov, pantaloni jeans de culoare de culoare neagră, tricou alb, încălţată cu pantofi sport alb şi roşu.

Pe data de 1 aprilie Poliţia oraşului Salcea a fost anunţată de dispariţia lui MURARESCU MIHAI ANDREI, în vârsta de 17 ani, domiciliat în oraş Salcea, sat Plopeni.

Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, constituţie atletică, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui-mari, nas mijlociu-drept, gura mijlocie-comisuri orizontale, urechi mari cu pavilionul depărtat.

Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcat la data dispariţiei.
Acesta beneficiază de măsura plasamentului în cadrul Centrului Şcolar Suceava.
Anterior a mai plecat din centru fiind identificat pe raza municipiului Suceava, cartierul Burdujeni sau Orașul Salcea.

În urmă cu o săptămână FODOR DAN, în vârsta 46 ani, cu domiciliul în comuna Bosanci a plecat şi nu a mai revenit. În momentul plecării de acasă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un halat de culoare albastră, scurt, pantaloni din stofă de culoare neagră, era încălţat cu pantofi sport de culoare neagră, cu dungi roşii, iar pe cap purta un fes de culoare neagră.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, constituţie atletică, greutate 90 kg, ochi albaştri, frunte lată, păr negru, drept, tuns scurt, calviţie frontală.
Persoanele care pot da relaţii cu privire la cei dispăruţi sunt rugate să apeleze 112 sau 0230/203165.


Intră acum și în grupul de