Au furat masina de sub nasul proprietarei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O femeie din Pojorâta a dat cheia de la maşină unor tineri care pretindeau că ar dori să o cumpere, iar aceştia au plecat cu ea sub pretextul că vor să o testeze. Potrivit inspectorului principal al IPJ Suceava, Gabriel Panţîru, joi, la ora 22.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pojorâta au fost sesizaţi de Ş. Ioan, în vârstă de 25 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orelor 17.00, de la domiciliul socrilor din comuna Pojorâta i-a fost furat un autoturism înmatriculat în Germania.

În jurul orelor 17.00, la locuinţa lui Ş. Ioan s-au prezentat două persoane necunoscute, respectiv un tânăr şi o tânără cu un autoturism, care s-au arătat interesaţi să cumpere maşina acestuia, la locuinţă aflându-se S. Elena, soţia reclamantului.

Cele două persoane au afirmat că vor să probeze maşina, aceasta a oferit bărbatului cheile autoturismului, care a plecat cu maşina din curtea imobilului fără să mai revină până la ora sesizării, fiind urmat de autoturismul cu care veniseră.

Din nefericire actele autoturismului furat se aflau în interiorul acestuia, motiv pentru care proprietarul nu a putut da detalii cu privire la datele de identificare ale maşinii.
Poliţiştii au dat urmărire autoturismul furat, valoarea pagubei fiind de 5.000 euro.


Intră acum și în grupul de