Mopedist ranit grav de o autoutilitara


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce o autoutilitară a dat peste el. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 20.55, pe DN 17, în interiorul comunei Dorna Candrenilor, O. Paul, în vârstă de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoutilitară, a efectuat manevra de întoarcere de pe un sens pe celălalt, prin manevre înainte-înapoi, fără a se asigura. În acel timp a surprins şi accidentat cu partea din spate a autoutilitarei pe F. Robert, în vârstă de 19 ani, din localitate, care circula în aceiaşi direcţie cu un moped.

În urma accidentării conducătorul mopedului a fost grav rănit, fiind diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, contuzie toraco-pulmonară stânga, plagă contuză faţă dorsală antepicior stâng, fractură col chirurgical omoplat stâng, contuzie abdominală în observaţie fractură de splină”. Acesta necesită pentru vindecare 30-40 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi au fost recoltate probe biologice de sânge ambilor participanţi la trafic în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de