Tinerii Liberali Europeni si-au ales noua conducere


Intră acum și în grupul de

Tinerii liberali suceveni au participat alături de colegii lor din ţară la Congresul Tinerilor Liberali Europeni (LYMEC), care s-a desfăşurat în perioada perioada 30 aprilie – 02 mai, la hotel Internaţional din Sinaia. În cadrul acestui Congres, Tinerii Liberali Europeni şi-au ales un nou for de conducere al organizaţiei (Biroul Lymec), pentru un mandat de doi ani.

Potrivit preşedintelui TNL Suceava, Cătălin Onciu, Claudia Benchescu vicepreşedinte al CSL România, a fost aleasă să facă parte din noul birou de conducere LYMEC. Pe lângă aceasta, a fost ales un nou preşedinte în persoana lui Alexander Plahr (Germania), un nou vicepreşedinte al LYMEC, Mette Lykke Nielsen (Danemarca) şi un trezorier, Mathilda Fleming (Suedia), precum şi alţi trei membri: Vedrana Gujic (Croaţia), Mireia Huerta Sala (Spania) şi Jaroen Dipemaat (Olanda). “TNL împreună cu CSL (Organizaţia de Studenţi a PNL) şi-au consolidat poziţia de organizaţii cu un cuvânt greu de spus în marea familie liberală europeană, reuşind să organizeze excelent un eveniment de o asemenea anvergură, dar mai ales prin faptul că un reprezentant din partea PNL, în persoană domnişoarei Claudia Benchescu, a reuşit să acceadă în Biroul de conducere al LYMEC”, a declarat liderul organizaţiei judeţene de tineret.

Peste 150 de delegaţi liberali din 35 de ţări europene au participat la
Congresul LYMEC, structura de tineret a Alianţei Liberalilor şi a Democraţilor din Europa (ALDE), care reuneşte toate organizaţiile liberale de partid din Europa.


Intră acum și în grupul de