Nechifor dezminte „SMS-ul otravit” care spune ca „a batut palma cu independentii”


Intră acum și în grupul de

„Nechifor a bătut palma cu independenţii. Dacă nu va câştiga şefia PSD, şi se pare că aşa va fi, va prelua conducerea interimară a independenţilor la Suceava”. Aşa suna mesajul transmis marţi dimineaţă de pe un număr de telefon necunoscut mai multor membri PSD şi jurnalişti suceveni.

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a dezminţit într-o declaraţie de presă informaţiile potrivit cărora ar urma să preia conducerea interimară a filialei sucevene a UNPR dacă nu va câştiga funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Suceava la alegerile din 15 mai. El a spus că a fost sesizat cu privire la „SMS-ul otrăvit” de către prieteni din partid care au fost deranjaţi de modul în care cineva încearcă, cu orice preţ, să-l denigreze, în condiţiile în care este înscris în competiţia internă de partid pentru preşedinţia PSD la Suceava. „Vreau să reafirm hotărârea mea de a candida, pentru că nimeni şi nimic nu mă poate opri. Cred în şansa PSD şi vreau să construim echipa care să ne aducă în situaţia de a fi din nou primii”, a subliniat Nechifor.

El a spus că nu este interesat de cine a trimis acest SMS pentru că are alte preocupări legate, în primul rând, de ceea ce trebuie să facă organizaţia PSD Suceava după conferinţa judeţeană de alegeri din 15 mai. „Nu mă interesează cine a trimis acel SMS otrăvit. Poate fi cineva din partid, dar în acelaşi timp poate fi cineva de la PDL, pentru că lui Gheorghe Flutur nu îi este indiferentă starea din PSD şi modul în care noi ne propunem să redevenim din nou primii în judeţ”, a evidenţiat Nechifor.

El a reafirmat că nu va candida decât la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava şi că indiferent de rezultat va rămâne alături de PSD. „Nu am plecat niciodată din acest partid, nu am făcut parte din niciun alt partid, aici m-am născut ca om politic, iar datoria mea morală este faţă de PSD şi faţă de membrii de partid, colegii mei, care m-au susţinut şi sper să mă susţină şi de acum înainte şi evident faţă de alegătorii care mi-au acordat încrederea lor când am fost ales europarlamentar şi mai apoi deputat în colegiul 4 Fălticeni”, a spus deputatul social-democrat. El semnează declaraţia de presă ca „deputat PSD, dependent de colegiul 4 Fălticeni”.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că este surprins de apariţia acestui SMS şi că nu se poate pronunţa asupra acestei situaţii.


Intră acum și în grupul de