Liviu Dragnea: „Alegerile s-ar putea sa fie mult mai devreme”


Intră acum și în grupul de

„Măcar atât să le dăm românilor, dreptul să se vaite”, a declarat sâmbătă la Suceava secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, arătând că, personal, sprijină actualele mişcări de stradă din ţară.

Dragnea a criticat în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Suceava sistemul clientelar al actualei puteri apreciind că acest sistem a dus la situaţia actuală din ţară. Potrivit secretarului general al PSD, în condiţiile actuale, există posibilitatea organizării de alegeri anticipate. „Alegerile s-ar putea să fie mult mai devreme”, a spus Dragnea.

La rândul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a arătat că şi el este de acord cu sprijinirea mişcărilor de stradă. „Până în momentul în care Traian Băsescu nu ne-a ameninţat nu ne-am implicat în nici un fel. Tocmai ca să-i dovedim că nu ne este frică şi că mai sunt în ţara asta oameni cărora nu le este frică de Traian Băsescu, de servicii, de Poliţie, de tot ce are el, de banii lui, vom sprijini în totalitate toate acele proteste pentru că oamenii au dreptate să protesteze. Vom fi împotriva oricărei manifestări violente, pentru că în democraţie nu cu violenţă se schimbă ceva, dar dreptul de a-i acuza pe Traian Băsescu şi Emil Boc de minciună şi de trădare e un drept pentru care ne vom bate, indiferent de ameninţările pe care le primim”, a spus Ponta.


Intră acum și în grupul de