PSD Suceava intra la consultari cu partidele politice „democratice” din judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noua conducere a social – democraţilor suceveni a anunţat luni că va demara în cel mai scurt timp o serie de consultări cu partidele politice „democratice” din judeţul Suceava. Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD, Cătălin Nechifor, interzis la discuţii va avea doar formaţiunea PDL.

„Excludem orice colaborare cu acest partid care are abuziv în titulatură cuvântul < democrat >, un partid incapabil să-şi facă alegeri democratice în interiorul său şi care încearcă acapararea prin orice mijloace a puterii în România”.
Liderul PSD Suceava a precizat că primele discuţii urmează a fi purtate cu liberalii suceveni, dar de pe lista de priorităţi nu vor lipsi PRM, PC sau UDMR „chiar dacă la nivelul judeţului Suceava are o reprezentare mult mai mică”.

Deputatul PSD a mai spus că principalul scop al organizaţiei va fi câştigarea alegerilor locale şi că în acest sens vor fi lansaţi devreme candidaţii la funcţiile de primar în localităţile judeţului. „PSD se poate mândri că la ora actuală are toate resursele umane necesare şi trebuie ca în cel mai scurt timp să lansăm candidaţii noştri pentru fotoliile de primar şi celelalte funcţii care se vor juca în alegerile din 2012 ”.

Conform declaraţiilor făcute, Cătălin Nechifor intenţionează să fie candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava. „Vor fi doi ani în care vom mânca covrigi cu apă plată”, a mai adăugat liderul PSD Suceava, subliniind că mesajul politic va pleca de acum din localităţi şi nu din sediul central al organizaţiei.


Intră acum și în grupul de