Nechifor suna adunarea la PSD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noul lider social-democrat al judeţului Suceava, deputatul Cărălin Nechifor a ridiculizat duminică intenţiile „palide” ale noului înfiinţat partid UNPR de a se constitui în alternativă la actuala putere.

Nechifor a declarat într-o conferinţă de presă că alternativă la actuala putere de dreapta poate fi constituită doar în jurul PSD Suceava explicând că în momentul de faţă în judeţ UNPR este coordonat de senatorul de Botoşani Liviu Câmpanu întrucât nu s-au găsit surse locale pentru acest partid.

Preşedintele PSD Suceava a declarat că aşteaptă revenirea în partid a foştilor membri ai organizaţiei care nu s-au înscris în alte formaţiuni politice pentru a construi împreună alternativa de stânga la actuala putere. Nechifor a mai spus că PSD poate constitui şi construi alternativa de stânga la actuala putere de dreapta, menţionând că la Suceava, organizaţia UNPR este coordonată de senatorul de Botoşani Liviu Câmpanu, fost membru PNL, întrucât această formaţiune nu a reuşit să găsească resurse locale pentru a constitui filiala.

„Au apelat la importuri din judeţul Botoşani pentru că UNPR este condus la Suceava de un fost senator liberal din Botoşani”, a mai spus Nechifor care a arătat că UNPR a fost constituit doar ca „o barcă de salvare pentru Traian Băsescu”.

El a mai anunţat că nu va mai accepta ca membri ai PSD să fie şicanaţi şi intimidaţi de actuala putere anunţând că săptămâna viitoare va face publică lista membrilor PSD Suceava care au fost supuşi presiunilor PDL. „Sunt încercări de a suspenda din funcţie primari, viceprimari sau consilieri PSD”, a spus Nechifor care a adăugat că organizaţia PSD Suceava nu va permite asemenea acţiuni din partea „puterii portocalii”.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că în scurt timp va fi organizat un miting de protest al aleşilor locali social-democraţi faţă de modul în care este gestionat judeţul de actuala administraţie PDL.


Intră acum și în grupul de