Liderul PPU (SL) Daniel Ionașcu anunță continuarea campaniei „STOP ABUZURILOR” prin deschiderea la Suceava a cabinetului parlamentar al deputatului Vlad Popescu Piedone unde sucevenii vor putea semnala direct abuzurile statului


Intră acum și în grupul de

Cetățenii din municipiul Suceava, precum și din întreg județul, vor putea semnala abuzurile statului direct către deputatul umanist de Suceava, Vlad Popescu Piedone, a anunțat, joi, președintele executiv al PPU(social-liberal), Daniel Ionașcu.

Potrivit lui Ionașcu, Vlad Popescu Piedone va promova sesizările cetățenilor către Comisia de Abuzuri a Camerei Deputaților, care la rândul ei va lua decizii în conformitate cu regulamentul de funcționare după care este organizată.

Deputatul Vlad Popescu Piedone este liderul filialei județene Suceava a PPU (social-liberal) și are un masterplan pentru sprijinirea cetățenilor în disputele cu instituțiile statului, se mai arată în comunicatul semnat de Daniel Ionașcu.

El a precizat că sesizările pot fi depuse la sediul din Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 69, ap.2, persoană de contact: Irina Simeria, telefon 0755.620.647.


Intră acum și în grupul de