Flutur: Colecta TSD Suceava, un demers „demagogic si populist”


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava are doar glumiţe în program şi face acţiuni de oameni cu fontanela deschisă”, a declarat marţi preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, referindu-se la acţiunea TSD de colectare de bani pentru bunăstarea membrilor Guvernului Boc. Liderul PDL consideră că în acest mod PSD Suceava încearcă să iasă din anonimat pentru a intra în atenţia opiniei publice. „Se vede demagogia şi populismul PSD în toate aceste demersuri. Umblă cu oliţa de noapte pe străzi să strângă fonduri”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a spus că Gheorghe Flutur nu a observat că aşa-zisa oliţă de noapte a fost o găleată portocalie din campania electorală cu mesajul „Traian Băsescu pentru România”. „Dacă domnul Flutur îşi permite să numească găleata portocalie drept oliţă de noapte, e problema domniei sale, însă din ce în ce mai mulţi români chiar gândesc că au primit în fapt o găleată goală, plină cu promisiuni deşarte”, a spus Nechifor.

El a subliniat că liderul PDL a ratat un moment să tacă şi să plece capul în faţa românilor pe care Guvernul său îi condamnă la sărăcie.

TSD Suceava a trimis, luni, prin mandat poştal, premierului Emil Boc, suma de 2 lei şi 52 de bani, colectaţi în cadrul unor acţiuni de colectare de fonduri, una pentru bunăstarea personală a membrilor Cabinetului Boc şi cealaltă pentru achiziţionarea de alimente pentru pensionari.


Intră acum și în grupul de