Consilierii PSD, suparati ca nu au avut locuri la sedinta Euroregiunii „Prutul de Sus” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În semn de protest pentru că au fost ţinuţi în picioare la şedinţa Euroregiunii „Prutul de Sus”, organizată sâmbătă la Centrul Economic Bucovina-Suceava (CEBS), consilierii judeţeni ai PSD au început şedinţa CJ Suceava de marţi stând un minut în picioare.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, le-a spus aleşilor PSD că acţiunea lor are un caracter „strict politic, comic şi penibil”. El le-a reamintit că dacă au stat în picioare din cauză că nu mai erau locuri pe scaune, nu au avut însă nici o problemă să stea la mese pe terasa CEBS şi să bea cafea. „Nu se poate să inventăm astfel de motive de supărare”, a spus Flutur.

În replică, liderii PSD au afirmat că existau măsuri „mai decente” de a fi organizată această şedinţă, mai ales că la CEBS există o sală specială pentru conferinţe.
Flutur a recunoscut că poate modul în care s-a organizată şedinţa nu a fost cea mai bună soluţie, dar că şi consilierii PSD trebuie să fie de acord că „mai încet, mai în şoaptă” au recunoscut că acţiunile pe care le organizează el sunt bune.

Şedinţa Euroregiunii „Prutul de Sus” a fost organizată, sâmbătă, în zona expoziţională de la parterul CEBS, pentru că a fost amenajată şi o mini-expoziţie cu produse tradiţionale din această euroregiune, iar în aceste condiţii numărul de locuri pe scaune a fost limitat.


Intră acum și în grupul de