Flutur face apel la solidaritate si unitate in PDL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizatiei judetene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, a cerut, sâmbătă, parlamentarilor PDL de Suceava să meargă în colegiile lor să explice cetăţenilor măsurile de austeritate ale Guvernului chiar dacă e incomod sau riscant.

Gheorghe Flutur a mai spus în cadrul Conferinţei municipale de alegeri a organizaţiei municipale PDL Suceava că situaţia actuală este grea atât din punct de vedere politic, cât şi economic şi social şi că este necesar să fie explicate, membrilor de partid precum şi populaţiei, măsurile de austeritate ce urmează să fie adoptate, dar şi perspectiva socială şi economică. „E nevoie de solidaritate şi unitate în PDL”, a spus Flutur care a subliniat că populaţia trebuie să înţeleagă că situaţia actuală obligă guvernanţii să adopte aceste măsuri de austeritate care sunt nepopulare.

El le-a explicat membrilor PDL că situaţia actuală a fost determinată, în principal, de „dezmăţul din 2007-2008” când Guvernul Tăriceanu a emis 20 de ordonanţe pentru majorarea salariilor şi pensiilor. Gheorghe Flutur le-a cerut parlamentarilor PDL suceveni să meargă între cetăţenii din colegiile lor şi să explice necesitatea adoptării măsurilor de austeritate chiar dacă „e incomod, zgomotos sau riscant”. „Trebuie să luptăm pentru acest partid şi tot cu acest partid să scoatem ţara din criză”, a mai spus Flutur.

El a acuzat trusturile de presă că generează panică în rândul populaţiei,. „Există o panică de televizor 24 de ore din 24. A devenit un fel de apocalipsă prezentarea pe care o fac unii”, a mai spus liderul democrat-liberal. El a mai spus că, în paralel cu măsurile de austeritate, vor fi găsite măsuri de relansare economică, dar că este nevoie de credibilitate, iar încetarea acordului cu FMI va duce la neîncredere.


Intră acum și în grupul de