Onofrei: „E complicat de cantat imnul PDL in aceasta perioada” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Este „complicat” de cântat imnul partidului în această perioadă, fiind pe jumătate adevărat, că viaţa e grea şi frumoasă şi că cei mai mulţi cred că viaţa e numai grea, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, în cadrul conferinţei municipale de alegeri din PDL Suceava.

El a comparat guvernările cu anotimpurile şi a arătat că în timp ce guvernarea 2000-2004 a fost ca primăvara, cea din 2005-2008 ca vara caniculară, cele din 1996-2000 şi cea actuală sunt ca iarna. „Din nefericire eu am ajuns la guvernare doar iarna. Problema nu e dacă e iarnă sau vară ci dacă iarna asta putem da şi puţină căldură. Întrebarea este dacă avem perspectiva să dăm şi căldură”, a spus Onofrei.

Senatorul PDL a arătat că speră să nu se ajungă ca în guvernarea 1996-2000 când era membru PNŢCD şi aştepta luminiţa de la capătul tunelului. „Patru ani ne-am tot uitat după luminiţa de la capătul tunelului şi la sfârşit am văzut că nu mai găsim partidul”, a spus Onofrei.

El a mai arătat că, din păcate, acum se cere pacientului să fie operat fără anestezie, în sensul că măsurile de austeritate sunt prea puţin explicate. „Simt că facem ce trebuie, că trebuie o operaţie dureroasă, dar este fără anestezie, fără explicaţii”, a spus senatorul PDL.

El a mai arătat că PDL are nevoie de solidaritate atât la bine cât şi la rău. „Dacă o trâmbiţă scoate un sunet neclar, cine se poate pregăti pentru luptă?”, s-a întrebat Onofrei


Intră acum și în grupul de