Surpriza PDL la mitingul PSD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a spus membrilor PDL prezenţi la Conferinţa municipală de alegeri a PDL Suceava că este uşor să fie criticate măsurile luate de guvernanţi, dar că cei care le critică nu au nici o soluţie. „Liderii PSD au manifestat la mitinguri cu mătuşile lor, dar dacă vin mâine la guvernare nu ştiu de ce sunt în stare”, a spus Flutur.

El a arătat că PSD Suceava va organiza peste o săptămână un miting de protest în municipiul reşedinţă de judeţ şi i-a avertizat pe social-democraţi că le va face o mare surpriză. „Vor avea o mare surpriză. Vom proiecta beneficiarii tranziţiei pentru că ei au fost la guvernare în ultimii ani şi la vedere şi din umbră”, a spus liderul PDL.

El le-a transmis membrilor PDL să nu se lase călcaţi în picioare de social-democraţi. „Celor de la PSD le chiorăie maţele de foame după ce 20 de ani au condus judeţul Suceava? Le e dor de putere?. Nu vă lăsaţi călcaţi în picioare”, a spus Flutur.

La rândul său, prim vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe că este foarte uşor pentru PSD să critice de pe margine şi să-şi dea dreptate. El a spus că, fără să nominalizeze, un senator PSD, care este şi preşedinte de comisie stă mai mult pe la televizor, iar jumătate din mandat şi-l petrece în delegaţii cu 450 de euro camera pe noapte. „E foarte uşor ca în aceste condiţii să fii social-democrat şi să critici”, a spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de