A fi sau a nu fi presedinte liberal… la municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Noul coordonator numit de staff-ul PNL Suceava să se ocupe cu organizarea alegerilor, absolut necesare, în cadrul organizaţiei municipale, fostul PRM-ist Ilie Niţă, a declarat în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută de liberali, că cel mai probabil conducerea municipală a partidului va fi hotărâtă la finele lunii august.

“Pentru a avea loc alegerile trebuie constituite organizaţiile pe secţiile de votare şi organizaţiile de cartier”, a declarat Ilie Niţă.

În ceea ce priveşte posibila lui candidatură la fotoliul de preşedinte al organizaţiei municipale, Ilie Niţă a refuzat elegant să ofere un răspuns clar lăsând să se înţeleagă însă că nu îi este indiferent subiectul şi că i-ar face plăcere să ocupe această funcţie.

“În momentul de faţă, sunt numit doar coordonatorul activităţii de alcătuire a organizaţiilor de cartier şi pe secţii de votare. Asta nu înseamnă neapărat că vreau şi funcţia de preşedinte, dar dacă colegii mei cred că fac faţă, cu siguranţă mă voi implica”, a conchis Ilie Niţă.


Intră acum și în grupul de