Nechifor crede ca parlamentarii PDL vor fi impiedicati sa voteze motiunea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Până în prezent, cinci parlamentari suceveni vor vota moţiunea de cenzură, respectiv patru membri PSD şi independentul Mircea Irimescu, a declarat vineri liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că moţiunea de cenzură are şanse ridicate să fie adoptată întrucât singura soluţie pentru scoaterea ţării din criză în acest moment este demiterea guvernului.

„Moţiunea are şanse ridicate de a fi adoptată. E un prim pas pentru a scoate România din criză. Sperăm ca Traian Băsescu să înţeleagă cum funcţionează democraţia”, a spus preşedintele PSD Suceava.

În opinia lui Nechifor, şi parlamentari ai PDL doresc să-şi exprime votul în favoarea moţiunii, însă este posibil ca aceştia să nu fie lăsaţi să voteze. „PDL îi va ţine în lesă pe proprii parlamentari în poziţia „Şezi” ca să nu existe riscul ca unii să voteze în favoarea moţiunii”, a spus liderul PSD Suceava. El a recomandat sucevenilor să urmărească votul parlamentarilor din colegiile lor şi atunci vor şti cum reprezintă interesele electoratului şi atitudinea lor faţă de problemele românilor.

Nechifor a mai ţinut să sublinieze că PSD va putea să preia guvernarea doar în urma unor alegeri parlamentare, fie ele anticipate sau la termen, menţionând că în cazul unor alegeri anticipate costurile acestora nu sunt mai mari decât referendumurile comandate de Traian Băsescu.


Intră acum și în grupul de