Ovidiu Dontu-presedinte executiv al PSD Suceava. Lorand Ercse-noul secretar executiv


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean al PSD Suceava a ales, sâmbătă, noua echipă de conducere a organizaţiei judeţene, din structură făcând parte fostul preşedinte al organizaţiei, Gavril Mîrza, care a fost ales vicepreşedinte. În urma alegerilor, funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei, una dintre cele mai râvnite poziţii în cadrul organizaţiei, a fost câştigată de consilierul local sucevean Ovidiu Donţu, care a ocupat funcţiile de manager general al Camerei de Comerţ Suceava şi de director al Agenţiei SAPARD Suceava, fiind de profesie jurist.

Donţu se poate lăuda cu o serie de studii aprofundate pe probleme de drept internaţional, ca bursier al Consiliului Europei. De asemenea, el deţine un master în Ştiinţe Politice şi este la al patrulea mandat de ales local, doua de consilier judeţean iar două de consilier municipal, preocupările sale fiind de a profesa ca avocat.

„Am o compatibilitate de 100 % cu Cătălin Nechifor şi Voctor Ponta şi sper că împreună să arătăm că suntem o nouă generaţie de politicieni. Preocuparea mea viitoare va fi de a identifica şi valorifica potenţialul uman al fiecărui membru de partid. PSD trebuie să continue preia problemele oamenilor nevoiaşi iar soluţiile la aceste nevoi să se transforme în politici sociale, mai ales în situaţia acestui genocid social promovat de puterea portocalie”, a declarat la puţine momente după desemnarea ca preşedinte executiv, primul de altfel din istoria PSD Suceava, Ovidiu Donţu.

Funcţia de secretar executiv a fost ocupată în cele din urmă de fostul consilier local Lorand Ercse, iar cea de trezorier va fi ocupată de Doiniţa Cocriş, preşedintele organizaţiei municipale de femei social-democrate.

Consiliul Judeţean Suceava al PSD a mai ales şi vicepreşedinţii organizaţiei. Astfel, în funcţiile de vicepreşedinţi au fost validaţi fostul deputat Mirela Adomnicăi, preşedintele PSD Rădăuţi, Iulian Băncescu, Niculai Bereanu, Neculai Bosancu, Sorin Ciobanu, Cătălin Coman, Mihai Grozavu, fostul primar al municipiului Vatra Dornei-Constantin Huţanu, şeful grupului consilierilor judeţeni PSD, Gheorghe Iacob, preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava Virginel Iordache, consilierul judeţean Ovidiu Milici, fostul preşedinte al organizaţiei, senatorul Gavril Mîrza, Atansă Nistor, Titi Petrea şi deputatul Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de