Pensionarii din judetul Suceava au pus gand rau Guvernului BOC IV (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un număr de peste 1.500 de pensionari din judeţul Suceava s-au înscris în ultimele două zile la sediile PSD din judeţ pentru a fi asistaţi juridic, în mod gratuit, în instanţă, în cadrul unor acţiuni în care solicită plata integrală a pensiei.

Coordonatorul departamentului juridic din cadrul organizaţiei judeţene a PSD Suceava, Cristian Şologon, a declarat duminică într-o conferinţă de presă că la sediile PSD din oraşele din judeţ se mai fac înscrieri pentru pensionarii care doresc să acţioneze în instanţă decizia Guvernului de a reduce cu 15 % pensiile. El a spus că încă de vineri, de când această acţiune a început, s-au înregistrat 1.523 de pensionari.

La rândul său, deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, care a iniţiat această acţiune în colegiul său electoral, a spus că până la sfârşitul lunii iunie vor fi făcute înregistrările la sediile PSD urmând ca apoi să fie iniţiate, de avocaţii PSD, acţiuni în instanţă. „Vor fi acţiuni făcute aparte şi nu în bloc”, a ţinut să explice deputatul Ioan Stan. El a mai menţionat că în zona Fălticeni au fost deja înscrişi pe liste 316 pensionari.


Intră acum și în grupul de