PSD Suceava ii cere lui Boc adevarul despre economia tarii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizației județene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, i-a solicitat duminică premierului Emil Boc, să facă publică situaţia financiară în care se găseşte ţara întrucât, în opinia sa, este imperios necesar să fie cunoscut adevărul, atât de către populaţie cât şi de către investitori.

Cătălin Nechifor, care este membru al Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, a declarat într-o conferinţă de presă susținută la Suceava, că nimeni din ţară în afară de Traian Băsescu, Emil Boc şi Sebastian Vlădescu, nu cunoaşte adevărata situaţie financiară, macro-economică.

„Cerem public să se facă publică situaţia financiară corectă. Trebuie să ştim cum stăm, câţi bani sunt, câţi sau cheltuit, cum s-au cheltuit, unde s-au scurs banii”, a mai spus Nechifor. El a arătat că foarte mulţi investitori străini, atât dintre cei care vor să facă investiţii, dar şi dintre cei care au investiţii în ţară, sunt cu ochii pe România, și vor şi ei să ştie care este situaţia financiară. „Trebuie să se ştie adevărul”, a cerut deputatul PSD de Suceava.

Liderul social-democraților suceveni a mai spus că şi partidele de opoziţie doresc să ştie situaţia financiară exactă a ţării pentru a putea elabora programe corecte de ieşire din criză.


Intră acum și în grupul de