Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu se scuza in mod public pentru ca a votat taierile de pensii si salarii ale sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Vă prezentăm integral scrisoarea în care deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, se adresează sucevenilor pentru a-şi justifica votul acordat în favoarea tăierii salariilor si a pensiilor.

“Scrisoare deschisă către suceveni

Onoraţi cetăţeni,

După votul meu din Parlamentul României, din 15 iunie curent, împotriva moţiunii de cenzură, am simţit imperios nevoia de a mă adresa Dumneavoastră, votanţii mei, cei pe care îi reprezint în cel mai înalt forum democratic al ţării, pentru a-mi justifica şi legitima atitudinea. O fac din obligaţia pe care o am faţă de Dumneavoastră, sucevenii, indiferent de opţiunile ideologice (pe care vi le respect), asigurându-vă, încă o dată, de responsabilitatea şi onestitatea cu care îmi exercit mandatul de deputat în Colegiul 1 Suceava.

Am votat, am toată convingerea, împotriva unei moţiuni populiste şi politicianiste care, dincolo de exerciţiul democratic pe care îl reprezintă, nu include vreo alternativă viabilă la actuala situaţie de criză(financiară, economico-socială) pe care o traversează România, în cea mai grea recesiune manifestată la nivel european şi mondial din ultima sută de ani.

Am votat pentru ca acestei crize împovărătoare să nu i se mai adauge una politică ce ar conduce România de-a dreptul în haos.

Am votat pentru ca măsurile de austeritate pe termen scurt, mediu sau lung ( cine să ştie, oare, acum?!) să intre în vigoare de a doua zi, în speranţa relansării scontate.

Am votat, vă asigur, dragi suceveni, cu gândul la cetăţenii pe care îi reprezint, dorindu-vă, ca şi pentru propria-mi familie, ieşirea cât mai rapidă din această criză ce apasă dureros asupra tuturor. Sunt om, dar şi un politician care n-a lovit niciodată în interesele curate ale cetățeanului. Cum aş putea să mă gândesc, într-un asemenea moment de așteptare, să aduc sau să produc vreun prejudiciu pe care Domniile Voastre nu-l meritaţi.

Am votat cu onestitate şi potrivit convingerilor de care nu mă dezic, alături de PDL: în situaţii grave şi de importanţă capitală pentru ţară, nu părăsim baricada !

Onoraţi cetăţeni ai Sucevei,

Vă asigur, prietenos, de respectul pe care vi-l port şi vă încredinţez, cu responsabilitate, de slujirea unei cauze solidare.

Prof. univ. dr. Sanda-Maria ARDELEANU, Deputat PDL

PS: acest text nu mai necesită alte comentarii !!!


Intră acum și în grupul de