Acasă Politica Onofrei sustine ca prin crestea TVA situatia economica se va inrautati foarte...

Onofrei sustine ca prin crestea TVA situatia economica se va inrautati foarte mult


Intră acum și în grupul de

„Guvernul a fost pus să adopte soluţia pe care a recunoscut singur că e rea”, a declarat duminică prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, referitor la faptul că în urma deciziilor Curţii Constituţionale, Guvernul a fost nevoit să mărească TVA, soluţie despre care chiar guvernanţii au spus că nu e bună. „Guvernul a spus că există două soluţii pentru reducerea cheltuielilor bugetare. Una bună şi una rea, dar ambele dureroase. Tăierile de salarii şi pensii părea soluţia mai bună decât mărirea taxelor”, a spus Onofrei.

El a apreciat că situaţia economică se va înrăutăţi foarte mult şi consideră că Guvernul are probleme de seriozitate, în condiţiile în care adoptă o măsură despre care susţine că e rea. „De ce să iei o măsură despre care ştii că e rea? Costurile politice vor fi mai mari decât în primul caz”, este de părere senatorul PDL.



Onofrei a mai arătat că pensionarii, care s-au bucurat în urma deciziei Curţii Constituţionale, vor fi mai afectaţi prin creşterea TVA decât prin tăierea cu 15 la sută a pensiilor. „Decontul va fi plătit de acest guvern. Dacă aş fi fost în locul lui Emil Boc, după decizia Curţii Constituţionale aş fi demisionat şi i-aş fi lăsat pe Victor Ponta şi Crin Antonescu să-şi pună în aplicare soluţiile şi să ne ducă pe înalte culmi de progres”, a spus Onofrei.

Parlamentarul sucevean consideră că prin atitudinea partidelor de opoziţie, în special a PSD, care speculează situaţia actuală doar în interes electoral, se face mai mult rău României. „Prin specularea în interes electoral a actualei situaţii, PSD face mai mult rău României decât dacă nu ar fi existat ca partid”, a conchis Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version