Fostul lider al PNL Suceava, Orest Onofrei: Boc și Flutur să-i ceară lui Cîțu să nu se țină de scaun ca scaiul de oaie ducând România și PNL spre dezastru


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte al PNL Suceava, Orest Onofrei, fost senator PNL și fost prefect de Suceava, a apreciat, miercuri, că este obligatoriu ca cei care l-au sprijinit pe Florin Cîțu să ajungă președinte al PNL să-și îndrepte greșeala și să-i ceară premierului demis să nu se mai țină de scaun.

„Fără ajutorul lui Flutur și Boc, Florin Cîțu nu putea ajunge președintele PNL. De aceea, tot ei au obligația morală să-și îndrepte greșeala sfătuindu-l  pe premier să nu se țină de scaun ca scaiul de oaie,ducând România și PNL-ul spre dezastru. Domnule Boc și Flutur salvați-vă salvând PNL-ul și România. Puteți acum să rămâneți în istorie. Dacă nu, foarte curând veți fi istorie!”, le-a transmis Orest Onofrei pe pagina sa de socializare.

Premierul Florin Cîțu a fost demis prin votul Parlamentului care a retras încrederea în Guvern cu 281 de voturi pentru moțiunea de cenzură depusă de PSD.

Florin Cîțu a fost ales în urmă cu aproape două săptămâni președintele PNL, iar Gheorghe Flutur, unul dintre susținătorii lui, a fost ales prim-vicepreședinte pentru politici publice din cadrul PNL.


Intră acum și în grupul de